Zovem se Petra Crnički. Imam 22 godine i studentica sam 4. godine Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na integriranom preddiplomskom i diplomskom učiteljskom studiju s engleskim jezikom. Umjesto toga da nabrajam mjesto i datum rođenja, svoju obitelj, školovanje, hobije, (...), razmislila sam što je to točno što čini mene i zbog čega sam ja 'ja'. Ne vjerujem da su takvi podatci ni ono što radimo to što čini osobu. Shvatila sam da je ono što mene čini sve ono što me usrećuje. To je ono što jesam. Što me usrećuje? To je nešto o čemu često razmišljam i što neprestano osvjećujem. Srce mi je najispunjenije kada sam okružena svojom obitelji. Ne postoji nešto bolje od kvalitetno provedenog vremena s onima koje volim. Volim se opuštati doma s prijateljima uz čašu vina igrajući društvene igre. Ispunjavaju me male stvari. Trenutci. Cijenim svakodnevne situacije poput sjedenja u tišini gledajući zalazak sunca, uživajući u onome što nam priroda pruža, slušajući pjev ptičica, osjećaj...
Dragi svi, Nas volonter Khalil Homrani napravio je kratki video o svom volomtiranju u Centru "Slave Raškaj". Uživajte! Dear all, Our volunterr Khalil Homrani made a short video about his volunydeering at The Center "Slave Raškaj". Enjoy! 4t Rl
U srijedu 30. Ožujka 2022. godine. u našem se Centru održala radionica pripreme recepta u sklopu Zero Waste Catering Lab projekta. Učenici su pripremali „Proljetno varivo od crvene leće“. Svaki od učenika imao je svoj zadatak u pripremi ovog jela i moram priznati da su dobro surađivali tijekom pripreme. Atmosfera među učenicima je bila opuštena i svi učenici su sa zadovoljstvom pripremali varivo. Nakon što su naši kuhari i kuharice odlično skuhali i pripremili, a zatim i dekorirali jelo, mogli su ga kušati. Učenici su bili sretni i zadovoljni što su skuhali dobro jelo. Također, su me ponudili da probam i moram reći da je zdravo i ukusno. Drago mi je što sam imala priliku vidjeti kako izgledaju radionice kada naši učenici kuhaju u svojim prostorijama u kojima se obučavaju za buduće kuhare. On Wednesday, March 30, 2022. A recipe preparation workshop was held in our Center as part of the Zero Waste Catering Lab project. The students prepared "Spring red lentil ...
Primjedbe
Objavi komentar