Prezentacija Zero Waste
U četvrtak 9. Prosinca 2021. Godine naš učenik Davor održao je prezentaciju Zero Waste Power in HoReCa projekta koji se održao u Celju u razdoblju od 22. – 26. studenoga 2021. godine.On je prezentirao LTT aktivnosti koje su se provodile u Celju. Učenici su imali različita predavanja i radionice gdje su učili kako smanjiti stvaranje otpada u ugostiteljstvu. Posjetili su nekoliko restorana koji proizvode vlastitu organski prihvatljivu hranu ili ju nabavljaju iz domaćeg uzgoja koji je certificiran. Također, naši učenici su provodili istraživanje pomoću Zero Waste upitnika u restoranima kako bi uvidjeli na kojoj su razini zero waste koncepta restorani u Sloveniji, gdje su na kraju projekta prezentirali dobivene rezultate.
On
Thursday, December 9, 2021, our student Davor held a presentation of the Zero
Waste Power in HoReCa project, which took place in Celje in the period from 22
to 26 November 2021. He presented the LTT activities that took place in Celje.
Students had various lectures and workshops where they learned how to reduce
waste generation in the hospitality industry. They visited several restaurants
that produce their own organically acceptable food or procure it from certified
home-grown food. Also, our students conducted a survey using the Zero Waste
questionnaire in restaurants to see the level of zero waste concept restaurants
in Slovenia, where at the end of the project they presented the results.
Primjedbe
Objavi komentar