Prezentacija Zero Waste

 U četvrtak 9. Prosinca 2021. Godine  naš učenik Davor održao je prezentaciju Zero Waste Power in HoReCa projekta koji se održao u Celju u razdoblju od 22. – 26. studenoga 2021. godine.On je prezentirao LTT aktivnosti koje su se provodile u Celju. Učenici su imali različita predavanja i radionice gdje su učili kako smanjiti stvaranje otpada u ugostiteljstvu. Posjetili su nekoliko restorana koji proizvode vlastitu organski prihvatljivu hranu  ili ju nabavljaju iz domaćeg uzgoja koji je certificiran. Također, naši učenici  su provodili istraživanje pomoću Zero Waste upitnika u restoranima kako bi uvidjeli na kojoj su razini zero waste koncepta restorani u Sloveniji, gdje su na kraju projekta prezentirali dobivene rezultate.




On Thursday, December 9, 2021, our student Davor held a presentation of the Zero Waste Power in HoReCa project, which took place in Celje in the period from 22 to 26 November 2021. He presented the LTT activities that took place in Celje. Students had various lectures and workshops where they learned how to reduce waste generation in the hospitality industry. They visited several restaurants that produce their own organically acceptable food or procure it from certified home-grown food. Also, our students conducted a survey using the Zero Waste questionnaire in restaurants to see the level of zero waste concept restaurants in Slovenia, where at the end of the project they presented the results.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Meet volunteer Petra!

Khalilovo iskustvo- Rovinj