Priprema za LTT u Celju!





Dana 17. Studenoga 2021. godine u Centru je održana pripremna radionica za učenike koji će ići na Zero Waste in HoReCa projekt u Celje. Završni dio projekta održati će se u Celju u razdoblju od 20. 11 – 26. 11. 2021. godine. Naši vrijedni kuhari vježbali su predstavljanje na engleskom jeziku, pregledavali video-klipove
  u područjima kuhinje, otpada, energije i pakiranja, te su proučavali upitnik koji će popunjavati u nekom od restorana u Celju. Povodom odlaska na Zero Waste projekt u Celje imala sam priliku porazgovarati s našim učenicima. Otkrili su mi kako neki od njih su po prvi put u projektu, te da se jako vesele. Također su izjavili kako očekuju da će naučiti nešto novo, na koji način rade njihove kuhinje, koliko dobro recikliraju otpad u svojim kuhinjama  što je jako vrijedno za njihovo iskustvo. Žele se dobro zabaviti te upoznati nove ljude što je jako bitno za njihov rast i razvoj. Nadam se da će se dobro zabaviti i vratiti sa puno novih znanja i vještina.

 

On November 17, 2021, a preparatory workshop was held at the Center for students who will go to the Zero Waste in HoReCa project in Celje. The final part of the project will be held in Celje in the period from November 20 to November 26, 2021. Our hard-working cooks practiced the presentation in English, reviewed video clips in the areas of kitchen, waste, energy and packaging, and studied the questionnaire to be filled out in one of the restaurants in Celje. On the occasion of going to the Zero Waste project in Celje, I had the opportunity to talk to our students. They revealed to me that some of them are in the project for the first time, and that they are very happy. They also said they expect to learn something new, how their kitchens work, how well they recycle waste in their kitchens which is very valuable for their experience. They want to have fun and meet new people, which is very important for their growth and development. I hope he has a good time and comes back with a lot of new knowledge and skills.      

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Meet volunteer Petra!

Khalilovo iskustvo- Rovinj